fbpx

Skriveklub – få teksterne skrevet

Skriveklub – få teksterne skrevet

Skriveklub – få teksterne skrevet

Har du et skriveprojekt som du har haft på to-do listen i evigheder, men som bare ikke bliver skrevet? Har du for eksempel længe godt kunne tænke dig at automatisere dit e-mail flow, at skrive dine salgstekster så de tiltrækker de rigtige kunder, eller at opdatere teksterne på din hjemmeside?  

Det er nemt at udskyde 
opgaven med at skrive nye, lækre tekster, især r nu der er så meget andet at fokusere på i virksomheden. Andre ting, der er mere akutte. Teksterne må vente…  

Men det er en rigtig dum idé at nedprioritere teksterne! Hvorfor? Fordi 
du risikerer at miste potentielle kunder hvis ikke dine tekster kommunikerer den værdi du tilbyder. 

Dine tekster er dit ansigt udadtil: Det er teksterne på din hjemmeside, i dit nyhedsbrev, og på de sociale medier, der fortæller din målgruppe hvorfor de skal vælge dig, og ikke dine konkurrenter. Tekstforfatning bør derfor være allerøverst på din liste, fordi det er den del der har størst indflydelse på om din forretning (for)bliver en succes!

Screenshot 2020-08-07 at 13.56.26

Hvad går skriveklubben ud på?

I skriveklubben mødes vi og får teksterne skrevet i fællesskab. Skal du med? 

Vi mødes på faste formiddage i København, en formiddag i 3 timer, hver anden uge over 3 måneder. 

Kurset består af små hold, så der er masser af tid til fokus på dig – og du får min professionelle feedback på dine tekster. 

Du lærer også de mest almindelige fejl som tekstforfattere begår, som kan skræmme kunder væk – og hvordan du undgår at begå disse fejl! 

Du vil også blive undervist i de mest anerkendte teknikker til at skrive tekster, der konverterer – teknikker, som slet ikke er svære, og som du kan implementere med det samme. 

Du bliver klædt på til at skrive tekster der brænder igennem og får dig til at skille dig ud fra konkurrenterne.  Du vil opdage hvordan skriveprocessen bliver en fornøjelse, så du fremover faktisk vil nyde at skrive – også efter skriveklubben er afsluttet.  

Så skal du have skrevet de tekster der vil ændre din forretning og give endnu større succes? Så kom med!  

Skriv dig på ventelisten!

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding. Skriv dig på ventelisten, så vil du få besked blandt de første når jeg åbner op for hold.  

Ved at skrive dig på ventelisten accepterer du samtidig at modtage mit ugentlige nyhedsbrev med værdifulde tips og tricks til markedsføring for vidensformidlere. Du kan når som helst afmelde dig med et enkelt klik.

Scroll til toppen

Modtag de seneste tips og tricks til tekstforfatning!