fbpx

Tekstforfatter

Tekstforfatter

Vil du have tekst som tiltrækker dine drømmekunder og øger din konvertering?

Uanset om du er solopreneur, eller om du er ansat i en større virksomhed, så er kvalitetstekster helt afgørende for din forretning. Hvorfor? Fordi selv om du er vanvittigt dygtig til det du gør, så mister du potentielle kunder, hvis du ikke med din hjemmeside og dit nyhedsbrev kommunikerer ud hvad der gør dig fantastisk, hvordan du kan gøre din målgruppes liv lettere, og altså, det der skal tiltrække dine drømmekunder.  

Ofte er det helt små ændringer i ordlyden der gør den store forskel, så du går fra ukendt til at være anerkendt som den bedste i din brancheTeksterne på din hjemmeside, i dine emails, og i dine annoncer, de skal ikke bare forklare hvad din forretning tilbyder. De skal engagere din målgruppe på det følelsesmæssige niveau der giver dem lyst til at købe – for vi køber først med vores følelser (og retfærdiggør vores køb med fornuften).  

Det kan dog være svært at skrive tekst til sin egen virksomhed. Måske har du ikke tiden, eller også har du svært ved at kommunikere til andre præcist hvor fantastisk dit produkt eller service er. 

Jeg kan skrive dine tekster – så er du sikker på at få professionelt, unikt indhold der er skrevet til lige præcis din målgruppe, og med de tekst-ingredienser som er bevist igen og igen vil skabe resultater. Så kan du koncentrere dig om det du er bedst til. Kom i gang med det samme.

Hver uge udsender jeg en e-mail med mine bedste og mest værdifulde tips, som du kan implementere med det samme. Vil du have friske tips og tricks din markedsføring sendt direkte til din indbakke hver uge?

Jeg hader spam! Du vil kun modtage relevant indhold fra mig.
Du kan afmelde dig nyhedsbrevet når som helst med et enkelt klik.

Disse typer tekster kan jeg skrive til dig:

Hjemmesidetekster:

Jeg skriver dine hjemmesidetekster i et sprog din målgruppe forstår, og som positionerer dig som den bedste i branchen!

 

Nyhedsbreve og blogindlæg:

At udgive værdifuldt indhold i form af vidensdeling, tips og tricks, og historier fra andre kunderer den bedste måde at opbygge tillid og troværdighed hos din målgruppe. Mange har dog svært ved at finde tiden til at skrive og udgive indhold, at finde på hvad der skal skrives, og at skrive det så det vækker interesse og bliver læst. Jeg kan klare det for dig! Jeg har i øvrigt også et nyhedsbrev.

At udgive værdifuldt indhold i form af vidensdeling, tips og tricks, og historier fra andre kunderer den bedste måde at opbygge tillid og troværdighed hos din målgruppe. Mange har dog svært ved at finde tiden til at skrive og udgive indhold, at finde på hvad der skal skrives, og at skrive det så det vækker interesse og bliver læst. Jeg kan klare det for dig! Jeg har i øvrigt også et nyhedsbrev.

Annoncetekster til sociale medier:

Du kan bruge mange penge på annoncer, men hvis ikke de er velskrevne og giver kunderne lyst til at klikke videre, så kan du ligeså godt skylle dit annoncebudget ud i toilettet. Jeg skriver dine annoncetekster til de sociale medier så de tiltrækker opmærksomhed og vigtigst af alt: Konverterer!

 

Kundecases:

Kundecases er en glimrende måde at (be)vise, hvordan du har hjulpet andre, og derigennem kan potentielle nye kunder se den værdi du tilfører. En god kundecase viser hvilke udfordringer kunden havde før du kom ind i billedet, hvordan du hjalp, og hvor meget bedre kunden klarer sig nu, som resultat af din hjælp. Jeg kan skrive din kundecase for dig så disse ting kommunikeres optimalt. Jeg interviewer din kunde for dig med de rigtige spørgsmål, og skriver en case, klar til at lægge op på din hjemmeside. 

Landingside tekster:

En landingside er den side din læser lander på, efter at have klikket sig videre fra eksempelvis en annonce. Alle sider kan i princippet være landingsider, men typisk er det en salgsside, der skal overbevise din læser om at købe dit produkt. Jeg opbygger din landingside med de rigtige emotionelle triggerord, sociale beviser, kommunikation af værdi og udbytte, og alle de andre elementer, som en effektfuld landingside skal indeholde for at sælge din ydelse eller produkt. 

 

Strategi workshop:

Vil du en gang for alle have styr på din målgruppe, din persona, din tone of voice, og på hvilke medier du skal være til stede? Det finder vi ud af på en strategi workshop. Du kommer afsted med en færdig plan, skræddersyet til din virksomhed, som hjælper dig i dit fremtidige tekstarbejde til at have den ønskede effekt på de rigtige mennesker.

Det får du når du vælger mig som din tekstforfatter:

Fast pris

Fast pris på dit projekt – ingen ubehagelige overraskelser! Deadline

Jeg møder naturligvis den aftalte deadline.

Tilfredshed

Jeg stopper ikke før du er fuldstændigt begejstret for din tekst, for jeg lever af glade kunder!  

Indhold

Konsistent, velskrevet, grundigt researchet og originalt indhold.

Din egen tekstforfatter

Direkte kontakt til mig. Hyrer du et bureau får du ofte ikke lov til at vælge din tekstforfatter.

Det siger andre

Er tekstforfatning en god investering – skulle du hellere skrive dine tekster selv? 

Hvad er en god tekst værd? En god tekst skal tiltrække kunder.  
Måske har du prøvet at skrive selv – måske synes du at dine tekster er lige i skabet, og alligevel, så får du ikke nok konverteringer.  
Den investering du laver i en kompetent tekstforfatter, er lynhurtigt tjent ind igen i form af de kunder der nu vil blive ivrige efter at handle med dig og din virksomhed
Herunder kan du se processen for vores samarbejde – dette er inkluderet i prisen:

1

Briefing

Vi mødes over telefonen eller på mit kontor. Vi skaber klarhed over hvad du ønsker dig. Hvis du er i tvivl om hvad du vil have eller har brug for, så kan vi tage en strategi workshop, hvor vi får klarlagt det hele.

2

Research

Jeg researcher grundigt din branche, din målgruppe og dine konkurrenter før jeg går i gang med at skrive.

3

Tekstforfatning

Jeg skriver lækker, unik tekst og sender den til dig indenfor den aftale deadline.

4

Revision

Hvis du har rettelser til teksten, så siger du bare til – jeg tilbyder ubegrænset antal af rettelser indenfor 14 dage efter det første udkast blev sendt til dig.

Jeg specialiserer mig i følgende brancher:

Rejsebranchen og oplevelsesøkonomi

Fitness og træning

Kost og ernæring

Serviceydelser. Eksempelvis konsulenter, coaches og rådgivere

Kontakt mig

Har du spørgsmål, vil du have et tilbud på en opgave, eller vil du bare sige hej?  
Skriv til mig i formularen her – jeg vil rigtig gerne høre fra dig! Jeg vender tilbage indenfor senest 2 hverdage 

Når du indsender beskeden accepterer du at modtage mit ugentlige nyhedsbrev med værdifulde tips og tricks til din tekstforfatning. Du kan når som helst afmelde dig med et enkelt klik.

30 minutters gratis gennemgang

Lige nu tilbyder jeg gratis 30 minutters helt uforpligtende sparring til nye kunder: Jeg giver min feedback på en af dine eksisterende tekster efter eget valg. Sessionen kan foregå over telefon, eller på mit kontor i København. Jeg har dog ikke tid til at hjælpe alle (selvom jeg ville ønske, at jeg havde), så skriv her en lille ansøgning – jeg vender tilbage til dig indenfor senest 2 hverdage!

Scroll til toppen

Modtag de seneste tips og tricks til tekstforfatning!