fbpx

Fra ukendt til ekspertstatus i din niche på 8 uger

Fra ukendt til ekspertstatus i din niche på 8 uger

Fra ukendt til ekspertstatus i din niche på 8 uger

BLIV DEN FØRENDE EKSPERT I DIN NICHE – OG GIV KONKURRENTERNE BAGHJUL! 

Online kursus der på 8 uger lærer dig hvordan du markedsfører dig som den førende ekspert i din branche, så du kan tiltrække dine drømmekunder
 og tage 
premium pris for din ydelser. 

Er du soloselvstændig, og sælger du din viden og services (altså ikke fysiske produkter)? Er du for eksempel konsulent eller coach?  

Så ved du, at det at markedsføre sig selv, tiltrække de rigtige kunder, og skille sig ud fra konkurrenterne kan være en tandpine. Du brænder for dit fag, du er dygtig til dit fag, og du vil helst bruge din tid på at hjælpe andre via din faglighed – men hvordan skal du hjælpe, hvis ingen kunder kommer til dig?  

At tiltrække og fastholde dine kunder kræver tid og energi til din markedsføring, og modsat store virksomheder, så har du ikke et stort annoncebudget, du har ikke mulighed for at hyre en dyr tekstforfatter eller bureau til at klare det for dig, og du har ikke tiden (og måske heller ikke kundskaberne) til at gøre det hele selv.  

Uanset om du er nystartet eller har været selvstændig i mange år, så kender du måske også til at du kan have svært ved at tage en høj nok pris for dine ydelser, da du bare er glad for at få kunder – med det resultat, at du kæmper med regningerne.  

Alt dette findes der faktisk en løsning på… 

Hvad hvis du kunne være den førende ekspert indenfor din branche, bedre end alle dine konkurrenter – at du er den, der først dukker op i hovedet på dine ideelle kunderså snart de står og mangler det du sælger? 

Hvilken forskel ville det betyde for din virksomhed, hvis du ikke blot kunne slippe for at bekymre dig om at tiltrække nok kunder til at betale regningerne, men at der ligefrem var så stor efterspørgsel på dig, at du kan vælge og vrage blandt dine kunder, fordi der er kø til din rådgivning? 

Hvad hvis du kunne tage premium pris for dine ydelser fordi din målgruppe anerkender DIG som den førende ekspert på dit felt, og er villig til at betale for lige præcis DIN hjælp? 

Jeg forstår godt hvis du nu er skeptisk, men hæng lige på, for det kan faktisk sagtens lade sig gøre. Alle de personer vi anerkender som eksperter indenfor deres niche var også ukendte engang. De har fulgt nogle trin for at opnå den anerkendelse de har i dag – og du kan gøre det samme. Du skal bare vide, hvordan du gør! Det vil du lære i dette kursus. 

Jeg har gennem mine 11 år som tekstforfatter og marketingkonsulent hjulpet mange virksomheder en række forskellige brancher med at brande sig selv som de førende eksperter i deres niche – og nu har jeg samlet al min viden og erfaring i et komprimeret, online kursus.

FÅ DINE DRØMMEKUNDER TIL AT SE DET, DU ALLEREDE VED: AT DU ER KNALDDYGTIG TIL DET DU LAVER! 

 

I dette kursus vil jeg afsløre og give dig redskaberne til at markedsføre dig selv som ekspert og fremhæve det der gør dig unik – selv hvis du ikke ved præcis hvad der gør dig unik på nuværende tidspunkt. Det vil vi afklare i løbet af kursusforløbet. 

Du vil lære hvordan du, via det skrevne ord, kan give konkurrenterne baghjul og tiltrække dine drømmekunder – selv hvis du ingen erfaring har med at skrive tekster til markedsføringsformål. 

Du bliver under hele forløbet støttet i at implementere din nye viden, så du rent faktisk får det gjort og opnår den ekspertstatus som vil booste din forretning. Du vil have min vejledning i ryggen hele vejen, og du får min personlige feedback på dit arbejde. 

Undervisningen foregår i hold med andre soloselvstændige. Alle kursister bliver del af en lukket facebook gruppehvor du kan sparre med andre der står med de samme udfordringer som du selv.

INKLUDERET I KURSET – DU FÅR:

Videoundervisning med helt konkrete, lavpraktiske råd, der virker. Du kan se videoerne når det passer dig. Du har adgang til videoerne for evigt, og du kan altid vende tilbage og se indholdet igen, hvis du får brug for en genopfrisker. 

Trin-fortrin guides og checklister lige til at downloade, der viser hvordan du brander dig selv som blandt de bedste indenfor din branche. 

Ugentlige opgaver som, når du har udført dem, vil være lige til at implementere i din virksomheds markedsføring.  

 2*30 minutter med personlig sparring og feedback fra mig på dine opgaver. Sparringen foregår via telefon eller online. 

Live online gruppecoaching hver uge for alle kursister, hvor du kan stille spørgsmål til ugens videoer, samt lære ved at lytte til dine medkursisters spørgsmål. 

Livstidsmedlemskab af lukket facebook-gruppe for alle kursister, hvor i sparrer med hinanden. Jeg vil selvfølgelig også være i gruppen til at besvare spørgsmål mens kurset står på. 

HVORDAN ER DETTE KURSUS ANDERLEDES END ANDRE ONLINE KURSER? 


Online kurser er der rigeligt af! Dette kursus er dog ikke bare endnu et automatiseret kursus med forudoptagede videoer som du sidder med på egen hånd (og måske aldrig kommer rigtigt i gang med at se) 

Holdet foregår live, sammen med andre kursister der sidder med udfordringer der minder om dine.  

I tillæg til videoerne – som du kan se når det passer dig, og altid kan vende tilbage til hvis du senere får brug for en genopfrisker – så får du live gruppecoaching online, hvor du kan stille dine spørgsmål direkte til mig, samt få glæde af at være med på en lytter når andre stiller spørgsmål. Erfaringen viser at denne ”side-door coaching”, som jeg kalder det at lytte til andre som dig blive coachet, har en næsten ligeså stor effekt på læringen som direkte 1:1 coaching. 

Du modtager også 1:1 coaching med mig. Her får eksklusiv adgang til min vejledning og feedback på dit arbejde. Dit skriftlige materiale bliver løftet,  du kan fastsætte dine priser til at afspejle det høje niveau som dine ydelser ligger på. 

Du bliver taget i hånden: Hvis jeg opdager at du ikke deltager aktivt, så tjekker jeg ind hos dig. Du er aldrig overladt til dig selv. Jeg er med på sidelinjen og sørger for at opgaverne bliver fuldført, og at de bliver så veludført som overhovedet muligt

Du kommer ud på den anden side med mere end bare teoretisk viden. Vi laver opgaver gennem forløbet, som du kan implementere direkte  din hjemmeside, i dit nyhedsbrev, i dine annoncer, og på sociale medier. Du kommer altså ud på den anden side med konkret materiale, klar til brug! Skal du med?

Inkluderet i kurset – du får:

Videoundervisning med helt konkrete, lavpraktiske råd der virker. Du kan se videoerne når det passer dig. Du har adgang til videoerne for evigt, og du kan altid vende tilbage og se indholdet igen, 
hvis du får brug for en genopfrisk
er. 

Trin-fortrin guides og checklister lige til at downloade, der viser hvordan
du brander dig selv som blandt de bedste
 indenfor din branche. 

Ugentlige opgaver som, når du har udført dem, vil være lige til at implementere i din virksomheds markedsføring.  

2*30 minutter med personlig sparring og feedback fra mig på dine opgaver. Sparringen foregår via telefon eller online. 

Live online gruppecoaching hver uge for alle kursister, hvor du kan stille spørgsmål til ugens videoer, samt lære ved at lytte til dine medkursister spørgsmål. 

Livstidsmedlemskab af 
lukket 
facebook-gruppe for alle kursister, hvor i sparrer med hinanden. Jeg vil selvfølgelig også være i gruppen til at besvare spørgsmål mens kurset står på. 

FAQ

Det at skrive gode tekster er et håndværk, der kan læres. Gode tekster der markedsfører dig som ekspert følger nogle helt bestemte regler. Du vil lære hvad disse er, så du får selvtillid i din skriveproces og skriveoplevelsen bliver en fornøjelse som skaber resultater! 

Videoundervisningen udgives uge for uge, så vi alle følges ad i samme tempo. Forskning viser at indhold huskes bedre ved at indtage det gradvist, frem for det hele på en gang – derfor også bedre fast hos skoleelever der følger undervisning jævnt gennem året end de der ignorerer undervisningen og så læser intensivt op til eksamen – sidstnævnte gruppe har glemt det meste igen få uger efter eksamen.

Hvis du af hvilken som helst årsag ikke kan lide kurset, så bare send mig en mail – du kan få alle pengene retur indenfor de første 14 dage efter vi er gået i gang. No hard feelings. Jeg er så sikker på at du får værdi ud af dette kursus, at jeg tør stille denne garanti (og så vil jeg altså kun have glade kunder i min butik). 

Kurset her er til dig der kan svare ja til følgende:

  • Du er soloselvstændig og lever af at sælge din viden, rådgivning eller ydelser – altså ikke webshops og andre fysiske produkterOm du sælger B2B eller B2C gør ikke den store forskel – for selv i B2B salg skal man huske, at man jo sælger til mennesker! 
  • Du skriver, eller vil gerne i gang med at skrive, tekster til marketingmæssige formål. 
  • Du vil gerne lære hvordan du ved hjælp af ord kan tiltrække dine drømmekunder. 
  • Du ønsker at få mere ud af dit annoncebudget, uden at skulle bruge flere penge på annoncer. 
  • Du vil positionere dig selv som den førende ekspert indenfor din niche. 
  • Du vil afklare og fremhæve det der gør dig unik og adskiller dig fra dine konkurrenter.  
  • Du ønsker at din markedsføring skal afspejle det høre niveau dine ydelser ligger på, så du kan retfærdiggøre at tage en premium pris for dit arbejde. 

Dette kursus er bestemt ikke for alle. Så gør dig selv den tjeneste at tjekke igennem om nogen af disse ting passer på dig før du tilmelder dig:  

  • Konsumerer viden uden at gøre noget ved det. Dette kursus er for dem der tager handling og omsætter deres viden til praksis. Ekspertstatus kommer til dig hvis du følger mine vejledninger, men det virker kun, hvis du rent faktisk laver arbejdet. 
  • Passive kursusgængere. Dette kursus kræver aktiv deltagelse. På den måde får både du og dine medkursister mest muligt ud af forløbet. 
  • Hvis din virksomhed er en webshop eller på anden vis kun sælger fysiske produkter. Kurset her er målrettet dem der sælger ydelser og/eller viden og rådgivning. 

Skriv dig på ventelisten!

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding. Skriv dig på ventelisten, så vil du få besked blandt de første når jeg åbner op for hold.  

Ved at skrive dig på ventelisten accepterer du samtidig at modtage mit ugentlige nyhedsbrev med værdifulde tips og tricks til markedsføring for vidensformidlere. Du kan når som helst afmelde dig med et enkelt klik.

Scroll til toppen

Modtag de seneste tips og tricks til tekstforfatning!